SİİRT / MERKEZ - MİLLİ İRADE İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 tarihinde il genelinde düzenlenen eş zamanlı Deprem Farkındalık Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Dönem sonu bakanlığımızın gönderdiği faaliyetlerden okulumuzda gerçekleştirdiklerimizden bazı kareler.

Kas

Din Öğretiminin her yıl düzenlediği Kuran Okuma ve Hafızlık yarışmlarına okulumuz bu sene de ev sahipliği yaparak hafızlık alanında 3. lük derecesi elde etmiştir. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Fehim KAÇAK 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olan turnuvada Reversi dalında derece alarak ödülünü İl Milli Eğitim Müdüründen almıştır.

Kas

Okulumuz konferans salonunda öğretmenler günü etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Ekm

Ülkemizde geçen hafta ilan edilen Milli Yas kapsamında okulumuz öğrencileri ile 1 dk lık saygı duruşu ile İstiklal Marşı okunarak haftayı kapattık.

May

Okulumuzu çeşitli alanlarda temsil eden ve başarı kazanan öğrenci ve öğretmenlerimiz ile  okulumuzu daha ileriye taşımaya çalışacak ve muasır medeniyet seviyelerine gayret edecek nesiller yetiştirmek için çalışmalarımız devam edecektir.

May

Tartışarak Anlaşıyoruz Münazara etkinliği öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştirecek şekilde gerçekleştirildi.

May

Okulumuza davet ettiğimiz kariyer meslek sahipleri konferans salonumuzda öğrencilermize kariyer başlığı adı altında bilgilendirme yaptılar.

May

Protokol ve resmi yazışma konulu toplantı düzenlenir, bu konuda rehber öğretmen ve uzmanlar tarafından bilgiler verildi.

May

Okul bahçelerinde çiçeklendirme, çimlendirme,ağaçlandırma yapılır,sınıflara ait hbi bahçeleri oluşturulur.

Nis

Okullarda Hyırda yarışanlar etkinliği düzenlenir. Bu sayede çocuklar arasındaki iletişim kuvvetlendirilerek, iyilik yaygınlaştırılır.

Nis

Dini gün ve gecelerde okul içi dışı günün anlam ve önemini belirten programların yapılması sağlanır.

Nis

Akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda lise tantımları yapılarak öğrencilerimiz bilgilendirildi.