SİİRT / MERKEZ - MİLLİ İRADE İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere edilir.

Nis

Okullarda mescit ve camii gibi alanlar kontrol edilerek iyilestirme kitaplık ve ses düzeni gibi zenginleştirmeler yapılmıştır.

Mrt

Tartışarak Anlaşıyoruz Münazara etkinliği  40 Şiir 40 Hadis teması ile etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi anma etkinlikleri okulumuz konferans salonunda  coşkuyla kutlandı.

Mrt

Din Öğretimi portalında yer alan kazanım testleri ve sorular deneme şeklinde çoğaltılarak sınıfta çözüldü.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün önerdiği siteler Bilişim Öğretmeni Songül EROĞLAN tarafından  bilişim labaratuvarında anlatılarak incelendi.

Mrt

Okulun koridorları, panoları geçen yıl boyandığı için panolar dini motiflerle süslenmiştir.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Nesrin MUTLU tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy u anma ve İstikal Marşı programı konferans salonumuzda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutlanmıştır.

Şbt

Genç kaşifler müze ile yerinde öğretim ile müze tarihi mekan, sanat galerisi ve doğal varlık gezileri düzenlenerek öğrencilerimizin bu konularda yazılar, mektuplar ve gezi yazısı yazmaları desteklenmiştir.

Şbt

Öğrencilerimize Vaizlik,Müezezinlik ve kuran kursu Öğreticiliği uygulamaları alanında meslek dersi öğretmenlerince HALİD BİN VELİD CAMİİNDE ve sınıflarda KURAN OKUMA ve OKUL mescidinde cüz okuma ile ilgili etkinlik düzenlendi.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Seviye Tespit Sınavı uygulandı.

Şbt

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin konulu seminer okulumuz Müdür Yrd. Orhan DOĞAN ve rehber öğretmen Yusuf SEVİMLİKURT  tarafından verildi.

Şbt

Meslek Dersi öğretmenlerince yapılan ayet ve hadislerin sunumu panolarda hafta boyunca gösterildi.

Ock

Okulumuz öğrencileri Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Siirt Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi Sinema Salonunda etkinlik düzenlenerek öğrencilerimize güzel vakit geçirme imkanı sağlanmıştır.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları büyük bir coşkuyla kutlandı.