SİİRT / MERKEZ - MİLLİ İRADE İMAM HATİP ORTAOKULU

Tem

OKU YORUM KİTAP OKUMA PROJESİ KAPSAMINDA SINIFLARIMIZDA TÜRKÇE VE DÜĞER DERSLERLE BİRLİKTE OKUMA SAATLERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

May

DKAB Gelişim programı kapsamında Rehber Öğretmenimiz Yusuf SEVİMLİKURT tarafından '' Öğrencilerin ilgi,istidat kabiliyetlerini keşfetme ve etkili rerhberlik '' konulu konferans salonumuzda verilmiştir.

May

Genç Kâşifler müze ile yerinde eğitim ve Kadim Şehirler Mukaddes Mekânlar etkinlik uygulama kılavuzları doğrultusunda müze, tarihi mekân, sanat galerisi, doğal varlık gezileri düzenlenir. Gezilen mekânlar ile ilgili öğrencilerin hikâye, deneme, makale, masal, mektup, günlük, anı, biyografi, eleştiri, sohbet, gezi yazısı vb. yazmaları desteklenir.

May

Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi tespit edilir.

May

Rehberlik servisi tarafından motivasyon videoları paylaşılır.

May

Okul toplumunun (yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli) bir araya gelmesine imkân veren sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirilerek okulumuz adına kupa kazanan öğrenciler tebrik edildi.

May

Okul içerisindeki iki sınıf ve okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulur ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete ulaşımları sağlanır.

Mrt

DKAB öğretiminde etkili sunum teknikleri,sunum uygulamaları ve araçları,beden dili,etkili ve güzel konuşma adlı etkinilik okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

KTS etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimizin okuyan, düşünen, eleştiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını zenginleştiren, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla, Dost Kitaplar / Kitap Dostları: Okuyan 7'ler Projesini hayata geçirerek okuma faaliyetlerini sürdürüyoruz.

Mrt

Okulumuz Konferans Salonunda Dİni Gün ve Gecelerin anlam ve önemini belirten programlar icra ettik.

Mrt

Okul Müdürümüz Harun KILIÇ KTS kapsamında derslere girerek öğrencilerle ve öğretmenlerle tecrübe paylaşımında bulundu.

Mrt

Akademik Başarıyı Artırma Çalışmaları kapsamında sınıflarımızda LGS denemeleri uygulamaktayız.

Mrt

Her öğrencinin bir fidanı olsun çalışmasıyla okulumuz bahçesine fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

04 Mart 2022 ülke genelinde gerçekleştirilen Deprem Tatbikatına okulumuzca katılarak uygun şekilde gerçekleştirdik.

Şbt

Siirt genelinde yapılan okul turnuvalarında Bocce alanında İl 3 . sü olan okul takımımızı yürekten kutlar, başarılarıın devamını dileriz.